Kendi elektriğimizi kendimiz üretmek düşüncesi güneş enerjisi sayesinde artık hayalden gerçeğe dönüştü. 1,000 KW’a kadar lisans almadan, şirket kurmadan, yasalar çerçevesinde elektrik üretme hakkımız var!
DenizLeasing, uzman desteği, orta ve uzun vadeli finansman fırsatları, yatırım vadenize göre belirlenecek esnek ödeme planları avantajları ile Güneş Enerjisi Santrali yatırımlarınızda sizlerin en önemli destekçisi olmaya devam ediyor.
Çatı GES: Çatı Ges (çatı güneş enerjisi sistemi), güneş enerjisi panellerinin binaların çatısına monte edilmesiyle elde edilen bir sistemdir. Güneş enerjisi panelleri, güneş ışınlarını yakalayarak elektrik enerjisi üretirler. Bu enerji, söz konusu yapıda kullanılabilir veya şebekeye verilebilir.
Saha GES: Açık arazide, belirli teknik uygulamalarla tesis edilen GES lerdir. Bu tür Güneş Enerjisi Santrallerini genellikle; enerji üretim lisansı almış yatırımcılar, tarımsal sulama amaçlı tesisi olan kullanıcılar ve çatısı uygun olmayan aynı dağıtım bölgesinde yer alan sahaya sahip işletme sahipleri tercih etmektedirler.
RES: Rüzgar Enerji Santralları kinetik enerjiye sahip rüzgar gücünün türbinler vasıtası ile elektrik enerjisine dönüştürüldüğü üretim tesisleridir.
BiyoEnerji Projeleri: Biyoenerji, biyolojik kaynaklardan elde edilen malzemelerden sağlanan yenilenebilir enerjidir. Yakıt olarak odun, odun atıkları, saman ve diğer mahsul artıkları,[1] gübre, şeker kamışı ve çeşitli tarımsal işlemlerden elde edilen diğer birçok yan ürünü içerebilir.
Elektrikli Araçlar: Elektrikli araçlar, elektrik enerjisinin hareket enerjisine dönüşmesiyle hareket eden otomobillerdir. Tek tip motordan güç alarak çalışan elektrikli araçlarda benzinle çalışan sistem bulunmamaktadır. Motor, gücünü bataryasında depolanan elektrik üzerinden alır. Bataryada bulunan enerji tükendiğinde yeniden doldurularak herhangi bir yakıta ihtiyaç duyulmaz.
Yenilenebilir enerji türleri